W latach 60. i 70. firma rodzinna Pistacchio SpA powstała na Sycylii, specjalizując się w przetwarzaniu pistacji. Z biegiem czasu firma rozszerzyła swoje operacje, inwestując w nowoczesną fabrykę i zaawansowane maszyny do produkcji półproduktów. W 2024 roku dokonano strategicznej zmiany nazwy na Marullo SpA, odzwierciedlając nową fazę rozwoju.
Pod nową nazwą, Marullo SpA kontynuuje tradycję jakości i innowacji, dostarczając wysokiej jakości suszone owoce i przetwory na rynki krajowe i międzynarodowe. Centralna siedziba w Mediolanie stanowi punkt globalnych działań firmy, która aktywnie współpracuje z przemysłem cukierniczym na całym świecie. Zmiana nazwy na Marullo SpA symbolizuje dynamiczny rozwój firmy, umacniając jej pozycję jako lidera branżowego z nowym podejściem i energią na rynku światowym.
Mieszanka smaku i jakości, idealna na osłodę dnia.
Krem migdałowy świetnie sprawdza się jako dodatek do wielu potraw. Można go używać do smarowania chleba, dodawania do owsianki, muffinów, naleśników czy deserów. Jest również popularnym składnikiem w wielu przepisach kulinarnej kreatywności.
Cała delikatność lokalnych migdałów zostaje przemieniona w triumf słodyczy i kremowości dzięki produktowi, który sprawi, że każda kromka chleba lub deser będzie wyjątkowa. Smak Sycylii do rozprzestrzenienia się.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.