Dostępność: Dostępny
Czas wysyłki: 24 godziny
Koszt wysyłki: od 9,99 zł
Stan magazynowy:
Kod EAN: 8000139004247
EAN (GTIN): 8000139004247
Produkt nie zawiera: barwników
Waga: 500 g
Rodzaj: spaghetti
Nazwa handlowa: Garofalo włoski makaron VERMICELLI No10 - 500g
Marka: Garofalo
Garofalo powstała w 1789 r. w Gragnano, ojczyźnie makaronu. Warunki klimatyczne tego regionu są idealne do procesu suszenia makaronów. W Garofalo każdy etap, każdy proces opiera się zarówno na starożytnych doświadczeniach, jak i ostatnich odkryciach, a także na oryginalnej interpretacji smaku i nieustannym dążeniu do doskonałości. W tym celu wybierane są surowce o wyraźnie najwyższej jakości, które przetwarzane są według bardzo szczególnych procedur i preferencji, dzięki którym makarony Garofalo są wyjątkowe. Proces produkcji makaronu jest taki sam od wieków, a badania i technologia uczyniły go bardziej wydajnym, innowacje pozwoliły też poprawę jakości produktów.
No10 VERMICELLI
Typowe dla neapolitańskiej kultury kulinarnej Garofalo Vermicelli mają nieco większą średnicę niż spaghetti, co czyni je bardziej treściwymi.
Vermicelli Garofalo to Pasta di Gragnano ChOG , która nadaje podniebieniu wyrazisty charakter i jakość. Dzięki matrycy z brązu mają szorstką i porowatą powierzchnię, która dobrze komponuje się ze smacznymi przyprawami
składniki:
Makaron z pszenicy DURUM, woda.
Kraj frezowania: Włochy
Czas gotowania 14 minut
najlepiej spożyć przed: 25.10.2025
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.