Historia „Pasji Śródziemnomorskiej” rozpoczęła się w 1890 roku, w którym założyciel Francesco Divella zbudował pierwszy młyn do produkcji mąki w Rutigliano, w małym rolniczym miasteczku w prowincji Bari. Od tego czasu Divella jest producentem makaronu semoliny z pszenicy durum. Dzień po dniu, codzienne zaangażowanie wielu osób opłaciło się, przekształcając firmę, już w czwartym pokoleniu, w solidną rzeczywistość, która na co dzień stawia czoła wyzwaniom rynku włoskiego i zagranicznego.
Misję firmy można podsumować w kilku punktach:
- kontrola jakości, staranny dobór surowców i nowoczesne technologie;
- dbałość o zdrowie i bezpieczeństwo konsumentów;
- poszanowanie środowiska i odpowiedzialność społeczna.
Zwiększenie przyjemności płynącej z dobrego jedzenia oznacza oferowanie wysokiej jakości żywności, która dobrze pasuje do zbilansowanych ram żywieniowych.
Obok historycznego makaronu produkowanego w zakładach Rutigliano i docenianego na całym świecie, istnieje słodka rzeczywistość, która od ponad trzydziestu lat zachwyca nawet najbardziej wymagające podniebienia. Droga fabryki ciastek rozpoczęła się w 1990 roku od produkcji ciastek Ottimini i codziennie ożywia śniadania tysięcy Włochów.
Najlepsze rzeczy są zawsze najprostsze. To jest sekret odnoszącej sukcesy firmy.
Rogale DIVELLA Croissants al Pistacchio to wyjątkowa włoska propozycja dla miłośników pistacji. Te delikatne, puszyste croissanty wypełnione są kremowym nadzieniem pistacjowym, które dodaje im wyrafinowanego smaku. Idealne na śniadanie, podwieczorek lub jako słodka przekąska w ciągu dnia. Dzięki starannie dobranym składnikom i tradycyjnej recepturze, rogaliki od Divella gwarantują wysoką jakość i wyjątkowe doznania smakowe.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.