Tre Marie to marka historyczna, symbol mediolańskiej tradycji cukierniczej, która narodziła się w cukierni w Mediolanie w 1896 roku. Tre Marie ma fascynującą historię, zbudowaną z autentyczności i smaku, wartości i emocji.
Cukiernia Tre Marie wyróżniała się tradycyjnymi wypiekami, które z czasem pojawiły się w najlepszych włoskich kawiarniach. Miłość do włoskich słodyczy sprawiła, że właściciele postanowili otworzyć własną linię produkcyjną, umożliwiając wszystkim kupno włoskich ciastek i wypieków w pobliskim sklepie.
Dziś nowe produkty i ciągłe udoskonalenia historycznych produktów utrzymują wysokie zadowolenie klientów.
Tre Marie działa zgodnie z precyzyjnymi standardami jakości i wykorzystuje najnowocześniejsze technologie, aby zapewnić kontrolę surowców i całego procesu produkcyjnego. Produkty Tre Marie są wytwarzane zgodnie z najsurowszymi normami higieny i bezpieczeństwa.